Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Η ΘΥΕΛΛΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2018 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ ΑΦΟΥ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΗΣ ΜΑΡΚΟ ΜΕ 6-5

ΦΩΤΟ ΑΠΟ WWW.IRAFINA.GR AΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


Ο 15ος τελικός βρήκε τη Θύελλα Ραφήνας να σηκωνει  το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία της, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά νεύρα και κρίθηκε στα πέναλτι με σκορ 6-5 υπέρ της Θύελλας. Για την ιστορία, η σειρά των πέναλτι Γεωργατέλης 1-0, Σαντριά 1-1, Σένε 2-1, Γκριμέκης 2-2, Σωτηριάδης 3-2, Ρεντζής απέκρουσε ο Κατσικάτσος, Καραπάνος απέκρουσε ο Κύρκος, Δημογιάννης 3-3, Χαρακτίδης 4-3, Γκαβασιάδης 4-4, Φύτρος 5-4, Λάππας 5-5, Ντόσκας 6-5, Βλάχος άουτ. Στο 90΄ αποβλήθηκε ο Μανουσάκης για τη Θύελλα με δεύτερη κίτρινη, με αποτέλεσμα να πάει στην παράταση η Θύελλα με δέκα παίκτες. Είχε προηγηθεί η αποβολή του γυμναστή από τον πάγκο Θύελλας.
MVP  του αγώνα Ντόσκας.

Διαιτητης ηταν ο Μιχαλης  Αντιπαριώτης θα μπορουσε να μη  δειξει δευτερη κιτρινη στη φαση του 90 γιατι μετα το καταλαβε το λαθος και εδωσε καποια φαουλ στην Θυελλα για να ισοσκελισει τα πραγματα  Ο  Τσαλίκογλου ελεγχεται για τη φαση του 90 Η τηλεοραση δεν τον δικαιωνει Καλος ο  Χόικας, ενω τέταρτος ηταν ο Πανούτσος.
Παρατηρητές του αγώνα ηταν οι  Στεργίου και Μήτρου.  

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλιόπουλος) Κατσικάτσος, Ντόσκας, Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης, Αράπης (80’ Σένε), Σουλτανίδης, Δημητρίου (65’ Μπουτάκης, 119’ Καραπάνος), Ζέκιο (75’ Φύτρος)


ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης, Πάντου (100’ Λάππας), Διακρούσης, Κοσμάς (96’ Δημητρακόπουλος), Ρεντζής, Δημογιάννης, Μάτι (60’ Βλάχος), Γκαβασιάδης, Σαντριά, Μασκλαβάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου