Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.ΔΡΑΚΟΥ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ"

Με ολο τον σεβασμο δεν πρεπει να δημοσιευεται ανυπογραφες δηλωσεις ιδιαιτερως οταν εκτοξευουν λασπη προς την διοικηση του Ολυμπιακου Λαυριου γραφοντας χαρακτηριστικα
(Οι δυσκολίες που επικαλούνται όσοι επέλεξαν τη λύση ουσιαστικά της διάλυσης της ομάδας μας θα ήταν πολύ μικρότερες έως ελάχιστες αν  είχε καλεστεί ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ   να συνδράμει και να βοηθήσει την ΟΜΑΔΑ  ΕΝΤΙΜΑ και ΚΑΘΑΡΑ  χωρίς υστερόβουλες σκέψεις και μικρόψυχα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ).

Να υπενθυμισω στους ανωνυμους κυριους οτι εχω παραιτηθει επισημα απο την προεδρια της ομαδος τον περασμενο Απριλιο και
μεχρι αυτην την στιγμη κανενας δεν ειχε ενδιαφερθει για την ομαδα. Ξαφνικα μετα απο 4 μηνες θυμηθηκαν οτι αγαπουν τον Ολυμπιακο Λαυριου και ηρθαν να τον "σωσουν". 

Να υπενθυμισω επισης οτι τα μελη του Ολυμπιακου Λαυριου καλεστηκαν σε γενικη συνελευση για το μελλον της ομαδας και ανταποκριθηκαν περιπου μολις 30 ατομα ενω κακως αναφερεται παραπανω οτι δεν καλεστηκε ο κοσμος του Ολυμπιακου Λαυριου. 

Ποτε δεν κρατησα κρυφες τις προθεσεις μου για ενωση των ομαδων της πολης  και ποτε δεν παιζω παιχνιδια μικροβουλα και υστεροβουλα οπως κακως αναφερεται απο τους ανωνυμους κυριους.

Θα επανελθω με περισσοτερα σχολια οταν καποιος βαλει το ονομα του κατω απο τις δηλωσεις.

Επισης σας δηλωνω οτι θα κινηθω εναντιον σας εαν ξαναδημοσιευσεται ανυπογραφες δηλωσεις που κατηγορουν ανθρωπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου