Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ο ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ(ΑΝΔΡΕΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η διοίκηση του Σαρωνικού Αναβύσσου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας των Ακαδημιών του συλλόγου, με τον προπονητή Τάκη Μακροδημήτρη!
Όπως είχαμε ήδη προαναγγείλει σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας, η νέα διοίκηση έχει ως κύριο μέλημά της την οργάνωση και ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και με την επίτευξη της συμφωνίας με τον Τάκη Μακροδημήτρη γίνεται το πρώτο μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο Τάκης Μακροδημήτρης είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής.
Το βιογραφικό του άλλωστε μιλάει από μόνο του τόσο ως ποδοσφαιριστής (με θητεία σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Απόλλωνα, Αιγάλεω και Εθνικές Ομάδες), όσο και ως προπονητής όπου εργάσθηκε με επιτυχία και πρωταθλήματα σε Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας, Ολυμπιακό Λαυρίου, Αστέρα Βάρης, Κεραυνό Κερατέας ενώ αναδείχθηκε και Πρωταθλητής Ελλάδας στην σχετική διοργάνωση της ΕΠΟ με την ομάδα της Μικτής Νέων της ΕΠΣΑΝΑ (για πρώτη φορά στην ιστορία της) την περίοδο 2015 – 2016.
Το βασικότερο προσόν του όμως είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη ευαισθησία με τα νέα παιδιά και αρέσκεται να δουλεύει μαζί τους τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο παιδαγωγικό.
Δεν είναι τυχαίο ότι στα χέρια του αναδείχθηκαν πολλά ποδοσφαιρικά ταλέντα της περιοχής μας, οι οποίοι αγωνίζονται ακόμη στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο έμπειρος τεχνικός έρχεται στις Ακαδημίες του Σαρωνικού, για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Γιώργο Τσομπανάκη (που στην περσινή περίοδο παρουσίασε εξαιρετικό έργο) και να δημιουργήσουν από κοινού τις προϋποθέσεις και την οργάνωση που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας, ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας για τα επόμενα χρόνια.
Ευχόμαστε στον κύριο Μακροδημήτρη καλή επιτυχία στο έργο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου