Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΗΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ικανοποιητικά εξελίχθηκε η συνάντηση των μελών της ομάδας μας που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στον όμορφα διαμορφωμένο, δροσερό και πράσινο χώρο του Cafe στο γήπεδο Π.Ν.Α και σκοπό είχε να ενημερώσει για τις εξελίξεις στην ομάδα.
Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος Χρήστος Παπακωνσταντίνου που ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους τονίζοντας ότι τέτοιες συναντήσεις θα ήθελε να γίνονται πιο συχνά και ότι στα συμβούλια μπορεί να παρευρίσκεται όποιος επιθυμεί.
Αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα ενέργειες της διοίκησης που ήταν η πρόσληψη προπονητή που ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ομάδας, υπογράμμισε ότι η απόφαση να αγωνιστούμε στην Γ΄Εθνική δεν ήταν καθόλου εύκολη καθότι λείπουν οι οικονομικοί πόροι .
Είναι μια θυσία όμως που οφείλουμε να την υποστούμε, διότι δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε τα παιδιά που πάλεψαν και κέρδισαν μέσα στο γήπεδο αυτό που τους άξιζε και τους αναλογούσε. Τέλος ζήτησε από τα μέλη να συνδράμουν όπως μπορούν ώστε η ομάδα να καταφέρει να ανταπεξέλθει στα δύσκολα που έχει μπροστά της.
Κατόπιν πήρε τον λόγο ο υπεύθυνος της ακαδημία μας Γιώργος Σταματόπουλος που τόνισε ότι τα τμήματα είναι έτοιμα και έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας χρονιάς. Έξι προπονητές, ένας βοηθός προπονητή και ένας προπονητής τερματοφυλάκων είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. .Ανακοίνωσε επίσης ότι πολύ σύντομα μπαίνει σε λειτουργία το ιδιόκτητο γυμναστήριο καθώς και το φυσικοθεραπευτήριο της ομάδας μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου