Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ .ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο Δ,ΤΣΙΜΙΛΙΩΤΗΣ ΕΝΩ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΟΡΓΑΣΜΟΣ στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ με μια λεπτομερη ανακοινωση δημοσιοποιησε οτι πραγματοποιησε εννια μεταγραφές , τρεις ανανεώσεις αλλά και ολόκληρο το προπονητικό τιμ της ομάδας 
Αναλυτικα Η
 ανακοίνωση του συλλόγου:
Η διοίκηση του Αχιλλέα Κ.Αχαρνών ανανεώνοντας το έμψυχο δυναμικό της ομάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τους ποδοσφαιριστές:
Θανόπουλο Αθανάσιο, Καλογερόπουλο Γεώργιο, Καλογερόπουλο Ιωάννη, Καρακάση Γεώργιο, Λάνη Ιωάννη, Λιώνη Κωνσταντίνο, Μπιζά Εμμανουήλ, Φέκα Παναγιώτη και Φουκαρά Αλέξανδρο οι οποίοι θα προσφέρουν το «ταλέντο» και την εμπειρία τους στο σύλλογο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Επίσης ανανέωσαν οι Καραγιαννίδης Στέφανος, Μπούσκος Γιώργος και Σταματόπουλος Τρύφωνας ενώ επιστρέφει από τη στρατιωτική του θητεία ο Αυγέρης. Το ρόστερ της ομάδας θα συμπληρωθεί με 9 αθλητές του εφηβικού τμήματος ενώ επανέρχονται μετά από εκπλήρωση των σχολικών τους υποχρεώσεων ο Καπούλας Γιώργος και ο Μπούλιας Σπύρος.
Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται στα έμπειρα χέρια του κ. Δήμου Τσιμιλιώτη, με συνεργάτες τον Ιωάννη Βολιώτη, Βασίλη Βιδιακίτη και τον Κωνσταντίνο Αρνόρκουρο.
Η έναρξη της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αναμένεται να ξεκινήσει εντατικά με διπλές προπονήσεις αλλά και φιλικές αναμετρήσεις, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
Η διοίκηση τους καλωσορίζει όλους στην ομάδα και εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου