Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΠΟΨΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ.ΛΟΥΚΑ ΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΑΥΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε τελική ευθεία η ένωση

Συνάντηση  πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/7/2017 στο γραϕείο του Δημαρχου κ. Δημητρη Λουκά, με τους εκπροσωπους των ομάδων ΑΠΕ Λαυρεωτική και Ολυμπιακός Λαυρίου, με θέμα συζήτησης τις ενέργειες για την  ένωση των ποδοσϕαιρικών ομάδων του Λαυρίου. Παρόντες στη συζήτηση με το Δήμαρχο Δ. Λουκά ήταν ο Αντιδημαρχος Τ. Τσίκλος, οι κκ. Ν.Παπακωνσταντίνου, Δ. Σαρλάνης, Π. Δράκος, Ν. Μούργος, Φ. Μαραγκός και Π. Αργεντίνη.

Σήμερα, επαναβεβαιώθηκε η βούληση όλων για την ολοκλήρωση της προαναϕερόμενης διαδικασίας. Ήδη τα νομικά θέματα επεξεργάζονται από έμπειρη δικηγόρο, που έχει οριστεί  για την ρύθμιση των απαραίτητων νομικών ενεργειών. 

Στο προσεχές διάστημα θα δοθεί ως ενίσχυση στη Νέα Ομάδα από το Δήμο Λαυρεωτικής το ποσόν των 20.000€, ενώ έχει κινηθεί διαδικασία εξεύρεσης σοβαρών χορηγών και σύντομα θα ανανκοινωθούν τα ονόματά τους. Στόχος είναι, η Νέα Ομάδα να έχει στην πλειοψηϕία της μόνο παίκτες από το Δήμο μας. 

Επίσης, κατά τη συζήτηση που διημείϕθη, κατατέθηκαν το έντονο ενδιαϕέρον και η επιθυμία για την αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία των Ακαδημιών.

Έδρα της νέας ποδοσϕαρικής ομάδας του Λαυρίου θα είναι το στάδιο « Π. Βογιατζής» (3 Αυγούστου γίνεται διαγωνισμός για την αντικατάσταση του χλωοτάπητα) , όπου θα έχει την αποκλειστική χρήση του γηπέδου. Επίσης, για την χρήση των υπολοίπων των υπολοίπων αθλητικών χώρων θα έχει άμεση προτεραιότητα.

Στόχος και σκοπός της ένωσης είναι η αναγέννηση και αναβίωση της γνωστής σαν άλλωτε ποδοσϕαιρομάνας του Λαυρίου. 

                                                                                 Από το Γραϕείο Τύπου & Επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου