Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΕΠΕΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙΜΕΝΕ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ -33 ΒΑΘΜΟΙ ΛΟΓΩ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ

Στη Γ’ Εθνική υποβιβάζονται τα Χανιά μετά την απόρριψη της έφεσης, που κατέθεσε η κρητική ομάδα, από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League. Η έφεση αφορούσε την τιμωρία που είχε επιβληθεί στα Χανιά γιατί αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα χωρίς εγγυητική. Για το λόγο αυτό ανακλήθηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής τους και τους αφαιρέθηκαν 33 βαθμοί.
Μετά την απόρριψη της έφεσης τα Χανιά υποβιβάζονται κι η Καλλιθέα παραμένει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Ωστόσο οι Κρητικοί ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, σε μια προσπάθεια να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες που έχουν για παραμονή στη Football League.
Η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της ένωσης αναφέρει αναλυτικά: «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε, κατ’ ουσίαν, την από 26/6/2017 έφεση της ΠΑΕ Χανιά κατά της υπ’ αριθ. 233/23-6-2017 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας (Football League)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου